Kaj je

Kron garancija+

KRON Garancija+ je vaša brezskrbnost!
Lomi, padci, politja in ostale fizične poškodbe botrujejo prekinitvi redne proizvajalčeve garancije Vaše cenjene elektronske naprave. Garancija+ velja samo za sledeče tipe naprav:

  • Računalniki, prenosniki, tablični računalniki, televizorji in pametni telefoni.

Naprava, ki je v je bila kot zavarovalniški primer pri nas v popravilu in je sicer še v redni proizvajalčevi garanciji, bo v garanciji tudi ostala. To je KRON Garancija+.

Vgrajujemo samo 100% originalne nadomestne dele, kakovost storitve pa dosega in presega zahteve proizvajalcev elektronskih naprav za popravila le-teh.

V naše storitve smo tako prepričani, da bomo napravo, ki je bila v obravnavi pri nas, garancijsko popravili brez stroškov za Vas.

Pogoji za tako obravnavo so samo trije:

  • da ste hranili originalni servisni nalog, katerega ste ga prejeli po našem prvotnem servisnem posegu;
  • da je naprava, ko je bila sprejeta v naš servisni center, še bila oziroma še je v redni proizvajalčevi garanciji;
  • da za napako niste krivi Vi (lom, padec, udarec ali kraja, fizične poškodbe, obraba);

Izjema so le aparati, ki so bili v stiku s tekočino. Na tiste aparate KRON IT nudi garancijo na menjane rezervene dele 3 mesecev oz kot je določeno s pogoji zavarovanja.

KRON Garancija+ začne veljati z dnevom vračila aparata stranki (oz. zaključku servisnega naloga), traja pa do zadnjega dne trajanja vaše redne proizvajalčeve garancije.

V kolikor je vaš aparat tik pred iztekom redne garancije ste lahko pravtako brezskrbni: Vgrajeni originalni nadomestni deli nosijo originalno proizvajalčevo garancijo tj. 3 mesece za rezervne dele za vse prizvajalce elektronskih naprav (oz kot velijo vaši pogoji zavarovanja). V vsakem primeru velja tista garancija, ki je za Vas kot stranko, ugodnejša.

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko: 030 685 808.