Mi smo KRON IT

Vaš cenjeni partner za popravila elektronskih naprav

Popravila pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnikov, strežnikov, bele tehnike, A/V naprav, televizorjev in električnih skirojev. Vse na enem mestu.

Z več kot 30 letnimi izkušnjami, vrhunsko opremo in odnosom, ki si ga zaslužite smo zgradili podjetje, katerega naloga je pomagati vam!

Zagotavljamo vam, da smo videli že vse! Od pametnih telefonov, ki jih je povozil avtomobil, do tablic, ki so se potopile v bazenu. Pripravljeni smo se soočiti z vsako okvaro. Vsak tehnik KRON IT je certificiran. Naša oprema je vrhunska. Zakaj? Zato, da vam lahko ponudimo kakovostno storitev na najvišjem nivoju.

0 Let

Izkušenj

0

Popravljenih naprav

0

Sklenjenih pogodb

0

Sklenjenih pogodb

Poštenost

Pošteno delo je edini pravi način za dolgorčno zadovoljstvo strank. Za tem stojimo.

Stranka in ne Euro

Verjamemo, da je vsaka stranka posebna in si zasluži kakovostno storitev ter ugodno ceno, predvsem pa iskrenost.

Integriteta

Kakovost pomeni, da delamo stvari prav tudi, kadar noben ne gleda. To pomeni, da je naša storitev konsistenčna neglede na dan/teden/mesec v letu.

Kakovostna diagnostika

Verjamemo v pregleden postopek popravila, ki se začne z jasnimi in vnaprej določenimi cenami. Če niste prepričani, kaj je z vašo napravo narobe, vam diagnostiko opravimo kakovostno. Ko ugotovimo, kaj je z napravo narobe, se bomo obrnili na vas z diagnostiko okvare in višino stroškov. Sami se odločite, ali nadaljujete s popravilom, ali ne, izbira je vedno vaša.

Garancija+

KRON Garancija+ je vaša brezskrbnost!
Lomi, padci, politja in ostale fizične poškodbe botrujejo prekinitvi redne proizvajalčeve garancije Vaše cenjene elektronske naprave.
Naprava, ki je v je bila kot zavarovalniški primer pri nas v popravilu in je sicer še v redni proizvajalčevi garanciji, bo v garanciji tudi ostala. To je KRON Garancija+.

Hitra popravila

Od prijaznih in informiranih tehnikov, do spletnega sledenja popravil, pri nas je vse enostavno. Vemo, kako pomembna je vaša naprava, zato vam obljubljamo, da vam jo bomo čim prej vrnili in vas obveščali o vseh korakih.