Pooblaščeni servisni center Milwaukee

Strokovna popravila in originalni nadomestni deli ter dodatna oprema

Servis Milwaukee Kron IT

Ekskluzivni servis za znamko Milwaukee

Zakaj izbrati Kron IT servis za znamko Milwaukee? 

V našem servisu smo ponosni, da smo uradni in ekskluzivni servisni partner za Milwaukee orodja, eno vodilnih znamk na področju profesionalnih električnih orodij. Če iščete strokovno servisiranje, originalne nadomestne dele ali samo nasvet o uporabi orodij Milwaukee, ste prišli na pravo mesto. Preberite, zakaj je naš servis vaša najboljša izbira za vzdrževanje in popravila vaše Milwaukee opreme.

Zanesljivost in Strokovnost

Kot ekskluzivni servisni partner Milwaukee, naše osebje redno prejema usposabljanja direktno od proizvajalca. To zagotavlja, da so naši tehnični strokovnjaki vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami in servisnimi tehnikami. Ne glede na to, ali potrebujete rutinsko servisiranje, kompleksna popravila ali profesionalno diagnozo, naši strokovnjaki zagotavljajo, da bo vaše orodje delovalo kot novo.

Vrhunska Kvaliteta Nadomestnih Delov

Uporaba originalnih nadomestnih delov Milwaukee je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje vaših orodij. V našem servisu imamo neposreden dostop do celotne palete originalnih delov Milwaukee. To nam omogoča hitro in učinkovito zamenjavo delov, kar zmanjša čas, ki ga vaše orodje preživi v servisu.

Hitrost in Učinkovitost

Razumemo, kako pomembno je, da se orodje čim prej vrne v vaše roke. Naš cilj je zagotoviti, da so vsa popravila opravljena hitro in učinkovito, z minimalnim časom izpada za naše stranke. Naša ekipa se zavezuje, da bo vaša oprema pripravljena v dogovorjenih rokih, ob tem pa ohranjamo najvišje standarde kakovosti.

Garancija na Opravljena Dela

Zaupanje v kakovost naših storitev podpiramo z garancijo na vsa opravljena dela. Stranke lahko pričakujejo, da bo vsako servisiranje ali popravilo opravljeno z izjemno natančnostjo in skrbjo, z zagotovljenim dolgoročnim zadovoljstvom.

Kako nas najdete

Naše storitve so na voljo po celotni državi. Za več informacij o lokacijah naših servisov ali kako nas lahko kontaktirate, obiščite našo spletno stran. Naše osebje je vedno pripravljeno odgovoriti na vaša vprašanja in vam pomagati pri najboljši možni uporabi vaših Milwaukee orodij. Kontaktirajte nas: KLIK

Kot vaš ekskluzivni servisni partner Milwaukee, se zavezujemo k zagotavljanju najvišje ravni servisne podpore. Zaupajte nam vaša profesionalna orodja in prepričani ste lahko, da bodo v najboljših rokah.

Kron IT, d.o.o.

Servis elektronskih naprav | telefoni, prenosniki, TV, konzole, bela tehnika, ročno orodje & več

LOKACIJA IN KONTAKT

Zagrebška cesta 83a, 2000 Maribor

Vilharjeva cesta 29, 1000 Ljubljana

030 685 808 - od 8.00 do 15.00

vprasanja@kron.si

Delovni čas

Pon - Pet 08:00 - 16:00